Over juf Siegrit

Mijn naam is Siegrit van den Braak-Prins.
In 2012 ben ik deze website gestart omdat ik tijdens mijn studie (Pabo) al veel toffe lesideeën kreeg die goed werden ontvangen door de groepen die ik lesgaf. Ook de leerkrachten waren enthousiast en zo ben ik op het idee gekomen om deze ideeën open te stellen voor iedereen die geinteresseerd is.
In 2014 heb ik mijn diploma en ben ik aan het werk gegaan.
Veel ingevallen en een half jaar groep 5 en een half jaar groep 6 gehad. Heerlijk vond ik dat, mijn eigen groep!
In 2017 mochten we onze prachtige dochter Elise ontvangen. Wat een prachtig cadeau!
Het moederschap beviel me zo goed dat ik ervoor gekozen heb om thuis te blijven, te genieten van mijn dochter en me te richten op het ouderschap. Daarbij richt ik me nu ook meer op vrijwilligerswerk waaronder eindverantwoordelijke voor het kinderwerk in onze kerk en mijn huis open te zetten voor buurtkinderen (en hun ouders).
In de toekomst is het de bedoeling om weer les te gaan geven.